Paul de Leeuw – Ik ben rustig!

pdl

Paul de Leeuw nam vorig jaar tijdelijk een pauze van de televisie. Zijn contract met vtm werd niet verlengd en ook in Nederland stopte zijn zeer bekende en succesvolle zaterdagavondshow. En dus toerde hij Nederland en Vlaanderen rond met een nieuwe avondvoorstelling in het theater. Of beter gezegd, hij nodigde de mensen bij hem thuis uit.

Voor een gezellige babbel en een dieper gesprek. En voor een stuk versgebakken appeltaart. En voor een lied, liedjes die weten te raken of die doorspekt zijn met een vrolijke melancholie. Tijdens “ik ben rustig” overschouw Paul zijn leven en doet je na denken over je laatste daden en woorden. Wat als je nu zou sterven? Zou je dan gelukkig zijn? En wat zou je willen dat er gezegd wordt over jou? Wat zou je nog eens willen doen? En welke maaltijd zou je missen?

Net zoals bij “Poephoofd”, zijn vorige zaalshow, laat Paul je stil staan bij de dingen. Maar hij laat je ook wederom huilen bij het lachen en je hart smelten als hij verteld over zijn gezin en zijn 2 puberende zonen.

“Ik ben rustig!” mag je letterlijk nemen, het is niet de chaotische Paul de Leeuw van op televisie, maar wel de gezellige huisman waar het zo fijn bij vertoeven is dat je verschiet dat het al zo laat werd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s