The wireless bungee jump

Niet zo heel lang geleden lanceerde Ikea de nieuwe lijn woonartikelen die toelaten om jouw smartphone en tablet draadloos op te laden. Het gaat hierbij om verlichting, maar ook om echte meubels. Ook hebben ze laadplaten of accessoires die mogelijk maken om jouw reeds bestaande meubels te voorzien van de mogelijkheid tot het draadloos opladen. Ook als jouw toestel nog niet beschikt over die mogelijkheid bieden ze cases aan die zorgen dat jouw toestel alsnog draadloos kan opladen, en indien dat nog geen soelaas brengt zijn er USB-aansluitingen om jouw toestel gewoon op te laden via de kabel. De meubels zijn dus niet alleen mooi, ze zijn ook nuttig.

Om die nieuwe lijn te lanceren pakt Ikea uit met een mooie en sterke marketingcampagne en een heel straffe stunt: wireless bungeejumpen! Hoe ze dat aanpakken zie je in onderstaande video, alsook of ze iemand vinden die durft springen. En of die persoon dan uiteindelijk ook effectief springt.

Voorlopig nog geen realiteit dus, maar wel een heel mooie marketingsstunt. De video krijg je te zien voordat je een video bekijkt op YouTube als reclamespot. Eentje die de moeite is om uit te kijken dus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s