Citizens!

De zomer is ondertussen volop bezig, het festivalseizoen is begonnen en warmen dus een heleboel artiesten op om binnenkort weer te gaan toeren in verschillende concertzalen. Zo heeft Mika, die onlangs zijn nieuwe plaat “No Place in Heaven” lanceerde, een concert gepland staan in Vorst Nationaal op woensdag 23 september.

In tegenstelling tot de vorige keren geen DJ’s die onopgemerkt blijven zoals bij zijn concert in het Sportpaleis of zoals de DJ die maar dat ene hitje bleef herhalen omdat dat het enige moment was dat hij de zaal tot beweging kon aanzetten in Cirque Royal.

Voor het geplande concert zal de Britse indie-rockband Citizens! het voorprogramma verzorgen, zo maakte Live Nation vandaag bekend. Die hebben sinds april hun tweede album “European Soul” uit.

Hun muziek is duidelijk geen complete stijlbreuk met de muziek van Mika en eindelijk dus eens een gepaste support act voor diens optredens. Dat de mannen van Citizens! ook duidelijk plezier scheppen in het muziek maken wordt duidelijk uit hun “Uptown Funk” cover die ze opnamen in het Londense Sint-Pancreas Station.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s