Dagje shoppen in Breda

Onverwachte dingen zijn meestal de bron voor fantastische dingen. Zoals bijvoorbeeld het gezellige uitstapje naar Breda vandaag met Jolien, dat we gisterenavond nog maar afspraken.

Nadat we eerst op de markt van Prinsenbeek, een wijk van Breda, terechtkwamen (waar het overigens zeer rustig en gezellig lijkt!) in plaats van het centrum van Breda zelf slaagden we er uiteindelijk toch in op onze eindbestemming te geraken.

Zelf was ik nog nooit in Breda geweest, maar het is één van de Nederlandse steden waar je iedere zondag kan gaan winkelen en het is ook nog eens een ongelooflijk gezellige stad. Met het mooie weer dat aan onze kant stond de ideale mix om te kuieren in de verschillende winkelstraten, te verdwalen in het winkelcentrum De Barones en te genieten van een fijn terrasje op de markt van Breda.

Advertenties

2 gedachten over “Dagje shoppen in Breda

    1. Ik denk dat je er voor veel dingen terecht kan, ook de kerk leek impressionant en een bezoekje waard, al denk ik dat de stad zelf ook wel gewoon het bezoeken waard is. Denk dat het in de lente of zomer ook de moeite is om vanuit één van de naburige wijken naar de stad toe te fietsen, zeer mooie wegen en parken gepasseerd tussen Prinsenbeek en Breda. Wil dus zelf inderdaad ook nog eens terug om de stad te verkennen.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s