K3 zocht K3

k3bg

Tien weken lang, of iets meer dan 2 maand, ging Vlaanderen en Nederland samen met afscheidnemende K’tjes Kristel, Karen en Josje en Gert Verhulst opzoek naar een nieuwe K3. Vanaf de audities waar we kennis maakten met flapuit Cosimo die het geheel steeds voorzag van zijn eigen (ludieke) commentaar naar een heuse bootcamp waar de overgebleven kandidaten klaargestoomd werden door de oude K3 en al hun coaches.

Vanaf de eerste live-show had iedereen wel zijn persoonlijke favoriet die voor hem of haar zeker en vast in K3 moest (in mijn geval was dat Demi, maar die viel jammer genoeg af tijdens de halve finale…). Toen Gert na die halve finale bekend maakte dat er van iedere haarkleur binnen K3 2 kandidates tegen elkaar zouden strijden en er dus een kapper werd bijgehaald naar de finale toe werd het echt spannend (of misschien net niet meer?).

Gisteren mochten alle verschillende mogelijke combinaties een gloednieuw nummer voorstellen. Dat daarbij het K3-DNA vooral eerder in de nummers zelf zit en misschien niet zozeer steeds in de groepssamenstelling was meteen duidelijk.  Maar eigenlijk was er al gekozen voor de finale. Op allerhande nieuwssite’s dook steevast weer hetzelfde trio op nummer één in verschillende polls. Dat ook dat trio het werkelijk haalde laat zien hoe hard iedereen (al durft misschien niet iedereen daar voor uitkomen…) mee bezig was wie nu de nieuwe K3 zou worden.

De nieuwe K’tjes zullen sowieso weer grote kindervrienden worden en samen met Miguel Wiels en zijn kompanen zorgen voor fantastische, meezingbare radiohits.

Maar Gert, die had nog enkele mooie woorden voor de afscheidnemende K’tjes. Misschien wel de mooiste woorden van de hele avond…

Jullie hebben duizenden kinderen de kans gegeven om te dromen, en dat is heel belangrijk, want als je zelfs de kans niet hebt om te dromen dan heb je zeker de kracht niet om dromen waar te maken

Advertenties

2 gedachten over “K3 zocht K3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s