Sint in de Piste

De Sint is terug in het land, en in een stad zoals Sint-Niklaas kan de Sinterklaasgekte niet anders dan toe slaan dan!

Nadat de Sint vorige week aankwam met een groots Sinterklaasfeest en hij ondertussen al een week in zijn huis logeert dat dagelijks te bezoeken is vinden dit en volgende week optredens plaats tijdens Sint in de Piste.

Sint in de Piste is ook dit jaar weer een fantastische circus-show in het bijzijn van Sinterklaas en een groot aantal van zijn Pieten die de kinderen vermaken (en ook de ouders en grote broers en zussen…)

Een grote tent zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van een geweldige show met mooie plaatsen tegen een democratische prijs (want €8 voor een circus dat betaal je nergens anders, toch?). Dit jaar wil Zwarte Piet graag leren toveren en dus staat het grootste gedeelte van de show ook in het teken van magie.

Naast geweldige acts zoals die van Vanessa Labat (hula hoop), Joanes (acrobaat-clown) en Duo Stipka (paarden/acrobatie) zorgt vooral Vincent Vignaud & Cie ervoor dat je met open mond zit te kijken en je afvraagt hoe hij in hemelsnaam telkens weet te ontsnappen. Het is dan ook zijn illusie-show die het hoogtepunt van het 90 minuten durende spektakel vormt!

We zagen de Sint!

A post shared by Troy (@froy74) on

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s