Amigo’s

12186600_486557264849869_7742350328936686109_o

Later dit jaar lanceert vtm een gloednieuwe fictiereeks van productiehuis A Private View: “Amigo’s”. Tot april kan je die reeks alvast bekijken in avant-premiere bij Play en Play More van Telenet, en mocht je dat nog niet gedaan hebben is het zeker en vast een aanrader! (Of je kan wachten tot vtm de reeks gewoon uitzend, dat ook natuurlijk… ;-))

Vijf gedetineerden komen na hun straf vrij en besluiten samen een restaurant te starten en zo hun leven op het goede pad te houden, weg van alle criminaliteit. Als locatie mogen ze een oud bordeel gebruiken van Alain, een vriend van Rik die hem nog wat verschuldigd was. Hoe hard ze ook proberen op het rechte pad te blijven zorgt het lot er steeds weer voor dat de grens van het criminele meer dan eens moet worden opgezocht (en zo nu en dan zelfs overschreden). Toch kan je niet anders dan sympathie krijgen voor (zoals je niet anders dan sympathie gaat hebben voor Dexter op den duur).

“Amigo’s” is een topreeks van tien afleveringen die je steeds doet verlangen naar de volgende aflevering. Binge-watchen dus dankzij Telenet! Bekende acteurs zoals Johny Vonners, Wouter Hendricxk, Tom Van Bauwel en Kurt Rogiers worden bijgestaan door nieuwe gezichten als Daisy Van Praet, Sahin Avci en Frances Lefebure.

 

Een gedachte over “Amigo’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s