Farrell

12523547_1672975649625825_1504292912_n

Sinds 2010 heeft Robbie Williams zijn eigen kleding lijn. Farrell is geïnspireerd en genoemd naar zijn grootvader. Hoewel het merk in het begin vooral op high-end niveau actief was en zelfs de voormalige ontwerper van de Burberry-kledinglijn aan boord had is het sinds enkele jaren na financiële problemen terug te vinden als een dochtermerk van Primark.

Van duurdere kwaliteit naar goedkopere kleding dus, maar daarmee bereikt hij wel het beoogde doelpubliek. Want laat ons eerlijk zijn, de fans kunnen zich zelden kleding permitteren van meer dan €100 per stuk (en als ze dat wel doen gaat het vaak over een éénmalige aankoop). Nu het merk bij Primark te vinden is, is het direct een stuk betaalbaarder en brengen de fans van Robbie maar al te graag een bezoekje aan het wel besproken Ierse confectiehuis.

Toch blijft Farrell iets duurder dan de gewone kleding in Primark, maar dus wel pakken betaalbaarder dan voorheen. Ook exclusiviteit blijft meespelen, want niet iedere Primark-winkel biedt de kledinglijn aan. Bij de opening van het eerste filiaal in Brussel was het bijvoorbeeld niet terug te vinden, sinds enkele maanden vind je Farrell echter terug in de Primark-store in Gent!

Niet de hele lijn overigens, het gaat steeds over enkele selecte items, maar die vliegen als zoete broodjes de deur uit. Meer dan eens zijn de rekken enkel nog voorzien van de grotere maten (Large tot Extra-Extra-Large…). Van truien tot shirts, van broeken tot hemdjes. Er is voor elk wat wils, maar je moet dus telkens weer snel zijn.

Zelf tikte ik enkele weken terug de shirt met de Union Jack op de kop, alhoewel er nog een aantal andere zaken waren die ik graag aan mijn collectie had toegevoegd. Ik vrees dat ik nog wat meer moet eten voor dat maatje meer 😉 (Of nog eens terugkeren en hopen dat er deze keer wat meer small in de rekken hangt…)

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s