Jack Coughlin – Kill Zone

9200000040188495

‘Kill Zone’ is het eerste boek in de sniper-serie van Jack Coughlin dat draait om Kyle Swanson, de beste scherpschutter bij de U.S. Marines.

Wanneer een Amerikaanse generaal gevangengenomen wordt in het Midden-Oosten en er door de terroristen mee gedreigd wordt hem te onthoofden krijgt het team van Kyle Swanson de opdracht de generaal in veiligheid te brengen. Wanneer ze echter bij de landingsplaats in Syrië arriveren komen ze in een hinderlaag terecht. De enige overlevende is Kyle Swanson die helemaal op zichzelf is aangewezen en daarnaast ook een dubbele opdracht kreeg van het Witte Huis uit. Hij weet niet langer wie hij wel en niet kan vertrouwen, wat de missie om de generaal te redden alleen nog maar moeilijker maakt.

‘Kill Zone’ is een echte pageturner dat leest als het script van een spannende film. Op geen enkel moment is duidelijk welk personage vertrouwd kan worden, mede doordat het verhaal zich niet enkel afspeelt in het Midden-Oosten (waar de missie van Kyle Swanson plaatsvindt) maar ook in de hogere hiërarchie. Na het lezen van dit boek ben ik alvast benieuwd naar het vervolg van de reeks!

Advertenties

Een gedachte over “Jack Coughlin – Kill Zone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s