Back to a magical world

Deze zomer wordt een magische zomer, dat staat nu al buiten kijf. Voor het eerst sinds jaren worden de fans van Harry Potter ontzettend hard verwend met een gloednieuwe film die zich afspeelt in de magische wereld, een theaterstuk met Harry, Ron en Hermoine (zij het vele jaren later dan de laatste keer dat we hen zagen) en een boek met het script van datzelfde theaterstuk voor diegene die er voorlopig nog niet bij kunnen zijn. Het theaterstuk is overigens ook opgesplitst in 2 delen en ook de nieuwe filmreeks bestaat uit 3 films. Met de nieuwe filmreeks zijn we dus weer enkele jaren zoet!

Het is dit jaar ook 15 jaar geleden dat de eerste film ‘Harry Potter and the philosopher’s stone’ verscheen, ter ere daarvan zal zullen de Dursleys de deur van Prive Drive 4 een week lang openstellen bij de Warner Bros Studios in Londen.

Een heleboel fijn nieuws dus!

Om ons alvast nog meer warm te maken voor het najaar verscheen deze week een nieuwe trailer voor ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ waar we de duidelijke linken zien naar de nieuwe wereld die we zullen ontdekken (de nieuwe filmreeks speelt zich namelijk af in Amerika in de jaren ’20) en de wereld die we al kennen uit de boeken en vorige films.

Na het zien van deze trailer kijk ik al enorm uit naar de nieuwe film en een (tijdelijke) terugkeer naar mijn jeugdjaren…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s