Harry Potter cold Butterbeer

????????????????????????????????????

Butterbeer (of Boterbier in het Nederlands), onder de Harry Potter-fans is het een gekende drank uit de boeken en films. Zowel de oudere als de nog niet volwassen tovenaars drinken het graag en het is in de wizarding world misschien wel even groots als Coca-Cola bij ons (als is het vast veel lekkerder dan de gekende frisdrank ;-))

Het is dan ook al jaren dat fans van over de hele wereld hun eigen recepten met elkaar delen om thuis butterbeer te maken thuis. Sinds enkele jaren kan je drank ook drinken in het officiële Harry Potter themepark (The Wizarding World of Harry Potter) maar ook tijdens de Harry Potter Studios tour krijg je die kans.

Hoe hard ik er ook naar uit kijk om snel the real deal eens te gaan proeven kan ik in afwachting iets dichter bij huis terecht. Sinds dit weekend serveert Brainfreeze Coffee & Comics, in afwachting van de zomer, de Cold Harry Potter Butterbeer, een lekkere en frisse frappuccino!

Ik schreef laatst al dat het sowieso een heel magisch jaar zal worden met al het nieuws in the wizarding world, maar gisteren raakte ook nog eens bekend dat ook van de nieuwe film later dit jaar een scriptboek zal verschijnen, nog meer om naar uit te kijken dus!

2 gedachten over “Harry Potter cold Butterbeer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s