CamerApp

IMG_3577

Enkele weken terug lanceerde Telenet de ‘CamerApp’ in de app-store in kader van hun ‘Vollenbak vooruit’-campagne. Met die applicatie transformeerde je jouw smartphone tot een digitale wegwerpcamera. In de applicatie kon je niet meer dan 15 foto’s maken gedurende 14 dagen. (Ook het aantal downloads van de applicatie werd overigens gelimiteerd…)

De applicatie zag er uit zoals een wegwerpcamera zoals iedereen die geboren werd voor 2005 die wel kent. Om een foto te kunnen trekken moest je “het rolletje” effectief doortrekken en de foto’s kon je pas zien na de ontwikkeling, dat wil zeggen, pas als de envelop met de ontwikkelde foto’s door Telenet in jouw brievenbus vallen.

Het was dus een beetje afwachten of jouw foto’s gelukt waren, je kon ze tenslotte maar fotograferen via een klein kijkgaatje zoals dat bij echte wegwerpcamera’s gaat. En de foto’s kan je uiteraard ook pas delen nadat ze ontwikkeld zijn. Geen instant-share op alle social media-kanalen die je bezit.

Maar net die nostalgie maakte het wel fijn en speciaal. Iedere foto was een beetje duur. Want je had ‘maar’ 15 foto’s. Dan kan je beter jouw dinner niet langs alle mogelijke invalshoeken fotograferen om de meest lekkere foto daarna te delen op Instagram, toch? 😉

Ik heb genoten van de applicatie en de terugkeer naar de nostalgie. Maar nu, vollenbak vooruit!

Advertenties

3 gedachten over “CamerApp

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s