Terug naar morgen

9200000050319493

‘Terug naar morgen’ is een geweldige science-fiction film van Belgische makelij met in de hoofdrol onder andere Koen De Graeve, Matteo Simoni en Robrecht Vanden Thoren. Het is de debuutfilm van Lukas Bossuyt die zowel het scenario als de regie in zijn handen nam.

De gehele film speelt zich af in Leuven, waar de befaamde wetenschapper Viktor docent is en samen met een master-student tijdens een experiment een computer ontwikkeld die e-mails naar het verleden kan sturen. Ze besluiten contact te leggen met mensen waarop hun mails weinig invloed kunnen hebben, maar al snel wordt de verleiding toch te groot om het verleden een handje in de goede richting te helpen en op die manier zichzelf en hun geliefden te redden. Maar dan wordt duidelijk dat een kleine aanpassing aan het verleden grote invloed heeft op de toekomst.

‘Terug naar morgen’ is een verhaal dat zowaar een Amerikaanse Hollywood-film zou kunnen geweest zijn, en op de jonge Matteo Simoni die plots moet doorgaan voor 15 jaar ouder als Koen De Graeve na, zit het verhaald en de film ontzettend goed in elkaar.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s