Fetch – Cuisine à porter

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Gent is the place to be als het gaat om lekker en hip eten. Dat bewees vandaag nog maar eens terwijl ik in Gent ging shoppen met Saskia.

We bezochten er Fetch, een hip adresje aan de Kortemunt (niet zo heel ver van de Mediamarkt en Hema) voor de mensen die op zoek zijn naar een lekkere salade, broodje, wrap of pizza.

Fetch is een smal maar gezellige bar waar de focus ligt op verse en lokale producten, maar in een hip jasje. ’s Middags ging ik voor een broodje tonijn dat ontzettend lekker smaakte en knapperig was, toch belangrijk voor een broodje. Daarbij koos ik voor een homemade icetea die niet te veel naar thee smaakte (want geef toe, niet iedere homemade ice-tea is altijd even geslaagd.) De keuken is open, zodat wanneer je achteraan plaatsneemt gewoon alles vers bereidt de keuken ziet uitkomen voor het aangevuld wordt aan de bar. Want bestellen doe je gewoon aan de bar, zodat je ook heel makkelijk gewoon on-the-go kan met al het lekkers.

’s Avonds keerden we nogmaals terug, toen ging ik voor een zo genaamde witte pizza met zalm. En ook die was enorm geslaagd! Zeker eens de moeite dus om een bezoekje te brengen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s