Robbie Williams – Mixed Signals

Derde single van Robbie Williams’ elfde studio-album ‘The Heavy Entertainment Show‘ is ‘Mixed Signals’ geworden, een nummer dat geschreven werd door Brandon Flowers (frontman van The Killers). Het is zowat mijn favoriete nummer van het hele album en zal het volgens mij ook fantastisch doen in de hitlijsten als het enige airplay krijgt op de radiozenders (iets wat tegenwoordig nogal moeilijk lijkt aangezien dezelfde vijf nummers ieder uur herhaald moeten worden…)

De videoclip werd kort geleden gelanceerd en er zijn maar liefst drie versies! Om ze alle drie te bekijken moet je eerst de gewone versie bekijken op YouTube, daarna krijg je de mogelijkheid om één van de twee alternatieve versies te bekijken. In de ene doet Ayda Field, model/actrice en tevens vrouw van Robbie, mee en in de tweede Gary Barlow, Take-That-collega.

Naast de nieuwe single maakte de organisatie van Werchter Boutique vandaag ook bekend dat in tegenstelling tot andere edities niet alleen het optreden van de artiest en zijn voorprogramma (Erasure), het wordt een heuse festivaldag met Niels Destadsbader, Stan Van Samang, Marco Borsato en Emeli Sandé. Iets om naar uit te kijken dus!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s