Samson & Gert: Zomerpret

Sinds zaterdag 1 april, geen grap(!), loopt er op Ketnet een gloednieuwe reeks van Samson & Gert. Na de succesvolle reeks in 2014, ‘Samson & Gert: Winterpret’, volgen we ze deze keer naar camping Zomerparadijs. Onze vrienden hebben daar enkele kampeerplaatsen gehuurd bij Jaap Mengelmoes, de neef van Joop Mengelmoes (de vroegere buurman die er voor zorgde dat er al jaren geklopt moet worden.)

Het recept is nog steeds hetzelfde waardoor het lijkt dat zondagochtend waar je als kind op de grond voor televisie zat om de knotsgekke avonturen te volgen nooit is weggeweest. Nog steeds zijn er misverstanden, nog steeds is er jaloezie maar bovenal is er nog steeds de vriendschap die steeds zegeviert. En om eerlijk te zijn: misschien leunt deze reeks nog dichter aan bij de afleveringen van voorheen dan de winterreeks uit 2014.

Alberto is enkele kilootjes lichter na zijn reis naar de jungle, maar nog steeds heeft hij een grote voorliefde voor koekjes en is het nog steeds zijn maamaa die de valies inpakt. Gert is nog steeds dolverliefd op Marlène maar dankzij Jean-Louis-Michel hebben we haar nog steeds niet zien verschijnen. En Van Leemhuyzen moet nog steeds vooral naar de wil van de burgemeester luisteren.

De 90’s zijn hot, en we kunnen de terugkeer van onze vrienden alleen maar toejuichen. En dat weten ze bij JBC ook, want daar wordt komende vrijdag een exclusieve Samson & Gert Vintage collectie gelanceerd. En om alles nog beter te maken is er ook een gloednieuwe Samson & Gert-single. Kortom, terug van nooit echt weggeweest. Wakker worden met Samson doe je nog iedere ochtend tijdens de Paasvakantie!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s