Samson Vintage Collection

Deze diashow vereist JavaScript.

Toen in februari, tijdens de week van de 90’s op Qmusic, bekend werd gemaakt dat JBC in samenwerking met Studio 100 een Samson Vintage collection zou ontwerpen voor volwassen sprong het klein kind in mijn hart verschillende rondjes door de (hart)kamer.

JBC deed in het verleden al zeer succesvolle speciale edities, denk hierbij aan de collecties van Mika, Ann Lemmens, JIMtv,… en ook deze collectie was weer een schot in de roos. Sinds afgelopen vrijdag hangt de collectie in de winkelrekken en momenteel is ze in de meeste winkels al volledig uitverkocht op enkele maten na.

De collectie bevat 3 shirts voor mannen, 2 met de welbekende quotes “Ik moest kloppen want de bel doet het niet…” en “Aan allen die gekomen zijn…”. De andere bevat het hoofd van Samson. Voor vrouwen is de collectie iets ruimer, naast een rok is er ook een sweater, een jurk en een aantal shirts.

Door de opschriften krijgt de collectie voornamelijk een volwassen look en ziet ze er allesbehalve kinderachtig uit. De shirts werden daarnaast mooi afgewerkt met een Samson-hangertje aan de zijkant, een subtiel maar leuke afwerking. In mijn kast hangen alvast twee stuks!

2 gedachten over “Samson Vintage Collection

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s