Look back at 2017

Deze diashow vereist JavaScript.

2017 is weer voorbij gevlogen. Letterlijk, nu er het vaste stramien van een vaste job is. Want zo begon 2017, met het ondertekenen van een vast contract als management assistent. Ondertussen al anderhalf jaar. Een job met dagelijks de portie verantwoordelijkheid, klantencontact en afwisseling. Maar vooral eentje met veel plezier, een bende fijne collega’s en uitdaging.

2017 bracht ook nieuwe plekjes ontdekken in mijn fantastische studentenstad dankzij mijn favoriete fotograaf: Michiel Hendryckx. ‘Het verlangen naar Frankrijk‘ was een expositie die liep in één van de mooiste, verborgen, pareltjes van Gent. Dat ik Michiel later dit jaar zou ontmoeten tijdens de boekenbeurs wist ik toen nog niet, maar dat zijn handtekening in mijn boek prijkt stemt me nog steeds gelukkig.

2017 was het jaar dat mijn zusje ook echt volwassen werd en haar Lentefeest vierde.

En uiteraard waren er in 2017 ook uitstapjes naar één van mijn favoriete landen: Nederland. In juni gingen we naar Middelburg, een uitstap georganiseerd door stad Sint-Niklaas en in augustus zocht ik pennenvriendin Lois op in Utrecht, nog steeds één van de mooiste plekjes op deze planeet.

2017 waren uitstapjes naar de zoo, Plopsaland en China Lights.

2017 stond bol van goede muziek, maar ook van fenomenale concerten zoals die van superidool Robbie Williams en zelfs tot tweemaal toe Stan Van Samang!

Maar 2017 was vooral een eeuwenoude jeugddroom waarmaken dankzij Saskia: een driedaagse naar Disneyland! Het vormde voor mij een kers op de taart, een beloning aan mezelf na jaren van hard studeren en het vechten om ergens te geraken. Om steeds te blijven geloven en dromen. En ondanks dat de lat na al die jaren dromen enorm hoog waren werd ze duizendmaal overtroffen. Het ligt ondertussen al enkele maanden achter me, maar nog dagelijks denk ik terug aan het weekend en is er een klein gemis in mijn hart dat schreeuwt om terug te keren.

2017 was een druk maar superfijn jaar.

Voor 2018 wens ik jullie, lieve lezers, een magisch jaar. Dat je omringt mag zijn met de fijnste vrienden, de warmste liefde en vooral mooie momenten mag beleven die je lang kan en mag koesteren. Maak er iets moois van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s