Bij Otomat

Afgelopen week verjaarde Lena en dat vroeg uiteraard om gevierd te worden. Met een stralende aangename herfstdag de ideale combinatie voor een dagje shoppen en genieten in Gent.

In H&M werd ik helemaal verliefd op Halvar, zo doopten we de pinguïn die we kochten. Naast deze leuke decoratieve knuffel was er nog een overvloed aan pinguïn-spulletjes als borden, kopjes, placemats, schorten,… Een ware hemel!

Als lunch zakten we af naar Otomat, een gezellig en hippe pizzeria van dezelfde bedenkers van Ellis Gourmet Burgers. In deze pizzeria staat overigens sharing ook wat centraler. Zo zijn er amper voorgerechten die niet gedeeld kunnen worden en tussen alle gewone pizza’s kan je ook opteren voor 3 kleinere pizza om te delen met twee. Opteer je toch voor een gewone pizza? Ook die kan perfect gedeeld worden, de pizza’s verschijnen op grote schalen aan tafel en eet je handig boven de bordjes die al op tafel staan wanneer je binnenkomt. Daarnaast ziet de locatie er gewoon geweldig hip uit en smaakt alles ontzettend lekker!

Na de lunch kuierden we nog door de zonovergoten Veldstraat en genoten vooral van de laatste zonnestralen. Wat een prachtige dag! Tegen drie uur vonden we wel dat een verjaardagsfeest geen echt feest is zonder taart en dus wandelden we naar Julie’s House waar het naar gewoonte ontzettend druk was. Na enige tijd binnen te staan wachten hebben op een plaatsje besloten we maar te vragen of we ook op het terras mochten plaatsnemen, daar het toch best nog wel aangenaam weer is.

Niet veel later genoten we op het terras van een gemberappelsap met kaneel, chocolademelk en een heerlijk stuk taart op het terras van Julie’s House dat vlotjes gevuld geraakte. Ondanks de zonnestralen was het niet al te warm, maar wel enorm gezellig en knus!

Een gedachte over “Bij Otomat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s