MIKA – Ice Cream

Na net geen vier jaar is het zover, MIKA is terug met een nieuwe single en later dit jaar met een nieuw album en een tournee. Met ‘Ice Cream’ kondigt hij dat alles aan, en die single is net op tijd voor de zomer volledig losbarst!

De afgelopen jaren zat MIKA echter niet stil, zo was hij jurylid in het Franse ‘The Voice’ en in de Italiaanse ‘X-Factor’ en maakte hij 2 jaargangen van zijn Italiaanse televisie-show ‘ Stasera Casa Mika’. De shows duurden maar liefst twee uur en denk aan Paul De Leeuw op z’n grootst. Alle bravoure, alle show, alle serieuze gesprekken, veel muziek, veel humor. Even kleurrijk als de wereld die MIKA steeds weer creëert met zijn muziek. Voor ‘Stasera Casa Mika’ bracht hij de single ‘It’s My House’ uit, dat de titelsong van het programma werd.

Begin dit jaar verscheen ook al een andere nieuwe single, ‘Sound of an Orchestra’ dat speciaal geschreven werd voor de Italiaanse televisie-reeks ‘La Compagnia del Cigno’, al werd naar aanleiding van een video-boodschap op Facebook enkele dagen eerder al duidelijk dat we ons dit jaar nog mochten verwachten aan heel wat nieuwe muziek van de man.

En dat is nu zover! Op 4 oktober 2019 verschijnt ‘My Name is Michael Holbrook’ en afgaande op de titel van het album beloofd het een zeer persoonlijk album te worden. Voorloper van dat album is de catchy, luchtige, zomersingle ‘Ice Cream’. Kaartjes voor de ‘Revelation’-tour, die op 4 december halt houdt in Vorst Nationaal (waar hij in 2015 ook reeds passeerde), gaan volgende week vrijdag in voorverkoop!

Een gedachte over “MIKA – Ice Cream

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s