Teambuilding

Ook dit jaar trokken we voor de teambuilding met het werk naar Noisseux tegen Durbuy, maar we startten het weekend in Gent. Na een heerlijk ontbijt met boterkoeken en chocolademelk zetten we koers naar Dok Noord.

Daar hadden we een spelletje VR-shooting gereserveerd in The Park, een initiatief van Telenet. Na een introductie waarbij we uitgelegd kregen hoe alles werkt mochten we eerst de (virtuele) lift nemen om op het hoogste punt van een skyscraper over een houten plank te lopen en een taart te nemen. Daarna was het tijd onze skills aan te scherpen voor het echte spel te spelen, afzonderlijk leerden we de bediening gebruiken.

Na de kennismaking was het tijd voor met de hele groep het spel ‘The Hallow’ te spelen. Hierbij werden we ontvangen door een magiër die ons de wereld in stuurt voor deze te bevrijden van verschillende zombies. Je zou het misschien niet verwachten, maar al snel wordt er heel wat over en weer geroepen om elkaar te trachten te beschermen tegen vijandige wezens en loop je als een gek te zweten. Het is hoe dan ook een aanrader!

Na even op adem te komen bij een drankje gaan we op zoek naar een broodje, want qua horecabeleving heeft Dok Noord jammer genoeg niet veel te bieden. Desondanks ziet het er best wel een hippe en trendy omgeving uit voor de weekends!

Na het broodje zetten we koers richting de Ardennen waar nog een activiteit op de planning staat rond de missie en visie van het bedrijf voordat we genieten van een heerlijke spaghetti Kastart.

Op zaterdag ontwaakt iedereen op z’n eigen tempo en volgen er enkele spelletjes biljart en petanque in de herfstzon voordat we ’s middags zullen trachten te ontsnappen uit een escape room. We delen daarvoor de groep op in 2 teams omdat we nipt te groot zijn. Mijn groep beland in de detective-kamer. Na een avondcursus detective doen we ons examen en dienen we één van de grootste criminelen tegen te houden bij het vervullen van zijn volgend delict. We hebben een uur de tijd om te ontsnappen. We vliegen allemaal afzonderlijk op wat opdrachten, maar ontdekken al snel dat het beter gaat als we ons samen focussen. We slagen er uiteindelijk het luik naar de 2e kamer te openen. Met nog 20 minuten zitten we dus best nog op schema.

Nog 4 opdrachten, de code om de bom te ontmantelen en we zijn buiten. De eerste 3 code’s weten we eenvoudig te kraken, maar de laatste is een pak moeilijker en we bijten er onze tanden meermaals op stuk. We proberen van alles en proberen uiteindelijk de code waarvan we vermoeden dat het de juiste is. Het kost ons onze laatste minuten en we slagen er jammer genoeg nipt niet in uit de kamer te ontsnappen.

De laatste uurtjes van de middag gebruiken we nog om te genieten van de heerlijke warme zon met enkele spelletjes petanque en drinken we ons allen in voordat we ’s avonds genieten van een heerlijk en gezellig diner met de hele groep in La Passerelle.

Na een (korte) nacht en een goed ontbijt keren we uiteindelijk zondagochtend allemaal terug huiswaarts.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s