Lunchen met Lois

Drie dagen er van tussen vliegen snel voorbij en we hadden steeds geluk met het weer. Na een heerlijke nachtrust genieten we van een laatste lekker ontbijt voordat we onze valiezen in een kluisje in het station deponeren en nogmaals door de stad kuieren op zoek naar souvenirs (Nijntje! De Dom!)

Kort voor de middag keert Lien terug huiswaarts en trek ik nog de stad in want ik ben nog met Lois afgesproken die ik ondertussen al enige tijd niet meer gezien heb. We spreken uiteindelijk af aan de Streetfood Club. Vol trots zeg ik dat het geen probleem is en ik die weet zijn. En daarna helemaal de andere kant van het centrum Utrecht op loop en uiteindelijk terug aan het station geraak en helemaal sta te wachten aan de verkeerde eettent. Oeps!

Lois laat me kennis maken met het delen van een live-locatie via WhatsApp en als een echt kat-en-muis-spelletje weten we elkaar uiteindelijk toch te vinden. Omdat het reeds te druk is bij de Streetfood Club neemt Lois mee naar één van haar andere favoriete eetplekjes in Utrecht: Max en Anne. Jammer genoeg zit het ook daar stampvol (maar lijkt het wel reuze gezellig!) en besluiten we dan maar naar het fantastische Lebowski te gaan.

Omdat het dit weekend nog niet op het menu stond kies ik uiteraard voor de traditional twins (broodje kroket!) en praten we lekker gezellig bij. De middag vliegt voorbij en rond drie uur zetten we koers naar Utrecht Centraal zodat we geen zorgen meer hoeven te maken over het halen van een trein en genieten we nog van een heerlijke kop koffie.

Het is een ontzettend fijn weerzien en een knusse afsluiter van een deugddoende driedaagse!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s