Würst-in-uw-kot-box

Sinds maandag mogen horeca-gelegenheden weer open, maar bijna 3 maand geleden, aan het begin van de lockdown, moesten ze allemaal verplicht de deuren gesloten houden. Sommige gingen op zoek naar oplossingen, ze lanceerden take-away of dilevery. Würst (her)opende nog maar recent een tweede filiaal in Gent als het alweer de deuren moest sluiten. Gelukkig kon je al snel in de thuisstad van Würst alsook in Gent jouw favoriete haute-dog bestellen aan huis.

Maar mensen die verder weg woonden moesten dus maar hopen dat ze snel weer konden gaan smullen in één van de twee filialen. Gelukkig kwamen ze met nog een extra oplossing! De Würst-in-uw-kot-box, een box met alle ingrediënten voor 5 echte haute-dogs! Ieder weekend werd er een andere regio bediend zodat toch iedereen de kans kreeg te genieten van al het lekkers.

Onlangs deden ze het Waasland aan en bestelde ik zo’n box die voor net geen €35 aan huis werd geleverd. In de box zaten, zoals beloofd, quasi alle ingrediënten en een foto-gewijs recept voor 4 van hun haute-dogs. Daarnaast gaven ze de tip dat niet alles in de box zat maar dat je dit perfect kon aanvullen met wat je in je koelkast aan trof of je kan uiteraard gewoon wat je mist gaan kopen in de winkel!

De eerste twee recepten, bacon béarnaise en bellucci, zijn relatief makkelijk te maken met de ingrediënten die je in de box kan terugvinden, voor Mexico ’86 en Memphis soul heb je al een hele resem zaken nodig die je dus uit jouw koelkast moet toveren. Maar dat drukt de pret natuurlijk niet, zelf koos ik ervoor om het nodige in huis te halen voor ook Mexico ’86 op tafel te kunnen toveren. Hiervoor vond ik zelf de tandoori niet terug, maar met wat restjes uit de foodbag van de week ervoor en een winkelbezoekje voor guacomole, Mexicaanse salsa’s en nacho’s zorgden ervoor dat ik het lekkers toch kon bereiden.

En zo kon ik enkele weekends terug genieten van enkele echte haute-dogs in afwachting van een bezoek aan het nieuwe Würst-restaurant in Gent!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s