Katherine Webber – Only Love Can Break Your Heart

Iedereen die veel leest of boeken verslind komt doorheen het jaar enkele van die boeken binnen die instant favorieten worden, boeken die je raken en meenemen naar een fijn plek. Boeken die je wil verder lezen maar tegelijkertijd niet wil dat je toekomt aan de laatste pagina.

Voor mij is ‘Only Love Can Break Your Heart’ zo een boek, ondanks het stugge begin waarin het hoofdpersonage Reiko nog enorm treurt om het verlies van haar zusje Mika dat ze nog steeds kan zien. Daarnaast worstelt ze ook met de gedachte haar familie en vrienden steeds teleur te stellen.

Dat ontmoet ze buitenbeentje Seth die een oneindig grote liefde heeft voor de zonsondergang van Californië. Algauw ontdekken ze dat ze die liefde delen met elkaar en graag tijd met elkaar spenderen. Toch blijken ze vooral ook enorm veel van elkaar te verschillen en naarmate de zomer vordert word de afstand tussen hen groter. En wanneer elkaars harten breken wordt al snel duidelijk dat het soms het begin kan zijn van de ontdekking van een nieuwe persoonlijkheid in je.

‘Only Love Can Break Your Heart’ is een fantastische young adult over verlies, liefde en hoop. Een enorme aanrader naar mijn mening!

And maybe someday I’ll be able to go on adventures with someone else.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s