Samantha Downing – My Lovely Wife

Af en toe bots je op zo een boek dat je helemaal in het verhaal sleurt en niet meer loslaat. Dat je naar het puntje van jouw stoel drijft en je doet balanceren op er net niet afvallen bij een nieuwe page-turner. ‘My Lovely Wife’, het debuut van Samantha Downing, was zo ééntje dat me helemaal in zijn macht had.

Een getrouwd stel houdt er al voor meer dan vijftien jaar een aparte “hobby” op na. Ze vermoorden samen mensen die ze eerst zorgvuldig hebben uitgekozen tijdens een heuse zoektocht. Het slachtoffer moet binnen bepaalde vereisten vallen en pas nadat ze 100% zeker zijn van hun stuk slaan ze toe. Noch hun familie, hun kinderen of hun buren heeft ook maar een idee van de aparte gewoontes van het koppel. Alleen hebben ze ook duistere geheimen voor elkaar.

De korte inhoud was zeer beknopt, maar samen met de cover sprak het me toch aan. En toen ik begon te lezen liet het me niet meer los. Een vlotte, spannende schrijfstijl en vooral een heerlijke opbouwende verhaallijn die je steeds doet smachten verder te lezen.

Het boek is nog niet vertaald of beschikbaar in het Nederlands, het derde boek van Samantha Downing verschijnt in mei.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s