MEAU – Rijbewijs

De laatste dagen scoort MEAU hoge toppen met haar hertaling van ‘Drivers License’. De piano werd ingeruild voor een elektrische gitaar en met de Nederlandstalige tekst ‘Rijbewijs’ klinkt het nummer heerlijk klein en intiem dat het je niet koud kan laten.

MEAU is aanstormend talent uit Nederland en heeft ondertussen reeds 3 single’s uit. In september liet ze voor het eerst van zich horen met ‘Kalmte’ dat meteen werd opgepikt door 3FM (en dat wel meer fantastisch talent een stevige basis bezorgde in het verleden) en enkele maanden later volgde ‘Weet’ dat naarstig werd gedeeld door BN’ers die haar ondertussen ook hadden omarmd. Onlangs verscheen een derde single ‘Afgesloten’ waarmee ze een punt zet achter een (afgesloten) relatie, de hertaling van ‘Drivers License’ past dus perfect bij die single. Ondertussen bereid ze een EP voor dat later dit jaar zal verschijnen.

Ze brengt fijne Nederlandstalige pop met fijne teksten en elektronische invloeden. Denk aan een mix van Eefje de Visser, Maaike Ouboter en internationale invloeden zoals RY X. Om van te smullen!

Advertentie

Een gedachte over “MEAU – Rijbewijs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s