MOMO: Eefje de Visser X Nick Verstand

Voor de editie van Motel Mozanique (MOMO) dit jaar mochten Eefje de Visser en Nick Verstand samen een project uitwerken. Doormiddel van een livestream (de enige locatie van concerten is namelijk nog steeds de sofa) kon je als toeschouwer genieten van het audiovisueel spektakel vanuit AVL Mundo in Rotterdam.

Voorafgaand de show was een kleine docu te zien waarin je de samenwerking tussen Eefje de Visser en Nick Verstand kon volgen en de totstandkoming van de show. Jammer was dat je daarin al een deeltje te zien kreeg van het lichtwerk dat Nick Verstand uitwerkte, waardoor het verrassingselement zelf niet meer aanwezig was in de show.

De show zelf op zich duurde een uurtje maar was strak in elkaar gezet met akoestische gedeeltes en de gekende stijl van Eefje de Visser waarin het werk van Nick Verstand gecombineerd werd met de choreografieën en liet Eefje de Visser ook nieuwe muziek op ons los. Heel live voelde de show, door het gebrek aan een (live)band, niet aan maar dat mag de pret niet drukken en was niet de hoofdzaak van deze show.

Wil je de show live zien? Dat kan binnenkort in de Roma!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s