Dagje Plopsaland

Na een koude, nachtelijk wandeling op het Lichtfestival gisterenavond ging de wekker deze ochtend wat vroeger af. Op het programma: een winters dagje Plopsaland! Nog steeds zonder shows, maar wel zonder mondmaskers op en van de attracties. Een heel fijne terugkeer naar het normaal dus!

Warm ingeduffeld en met nog slaperige oogjes arriveerden we in een drukker Plopsaland waar ook de Rode Kruis-dagen plaatsvonden op dat moment. Het leek wel drukker dan we zelf al hadden meegemaakt op een zomerdag waar we meerdere keren dezelfde attracties deden. Vaak liepen wachttijden tegen het uur aan ondanks attracties volgeladen werden en ook hier geen restricties aan verbonden waren.

Maar het plezier werd er niet minder door, we deden alle attracties die we wensten te doen (quasi alles dus); aten bij de Viking Grill heerlijke frietjes en barbecue-worst en als klap op de vuurpijl sleurde mijn zus me mee na Anubis The Ride op de gloednieuwe The Ride toHappiness.

Deze ultrasnelle attractie in Plopsaland gaat niet alleen een aantal keer overkop en mag zich de hoogste attractie van het park noemen, de karretjes tollen ook om hun eigen as waardoor je nog voor je goed en wel vertrekt niet meer weet wat boven, onder, links of rechts is. Het was ondertussen al donker en het park vulde zich met ontzettend mooie en gezellige lichtjes en ik gilde de ziel uit mijn leven. Een heerlijke attractie en een grote aanrader (voor de durvers!)

En op de koop toe is Plopsaland ontzettend mooi in het donker!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s