A-Stay

Niets zo gemakkelijk als ergens blijven overnachten na een concert en je dus geen zorgen meer moet maken over transport naar huis, niet mogen drinken tijdens het concert en de dag erna lekker uit kunnen slapen en genieten van een weekendje weg.

Dankzij een Flair-actie enkele maanden terug genoten we na het concert van Niels Destadsbader gisteren van een overnachting in het ultramoderne A-stay op wandelafstand van het Centraal station in Antwerpen.

Weggestoken achter het NH-hotel loop je binnen in de lobby waar je jouw check-in volledig zelf regelt via een computer. Paspoorten inscannen, gegevens invullen, betalen met debet- of kredietkaart en daarna kiezen voor welk type sleutel je wens te gaan: de typische badge, via jouw smartphone of via jouw handpalm!

Op weg naar de kamers passeer je The Playground, de naam die de lobby draagt en die niet alleen de ontbijtzaal huist, maar ook een knusse leesruimte (waar je kan genieten van een warmte tas koffie of een frisse pint), een 24/24-shop en uitgeeft op een terras met een kleine (jawel) speeltuin.

De gangen zelf zijn versierd met vrolijke muurschilderingen van dieren (de zoo is tenslotte maar aan de overkant van het spoor…) en spiegels met vrolijke en leuke boodschappen. Het is eventjes zoeken om binnen te geraken met jouw handpalm, maar eens je door hebt hoe het werkt gaat het enorm vlot en gemakkelijk (en de kans dat je jouw sleutel verliest is vrij beperkt… ;-))

De kamers zelf zijn praktisch en ruim ingericht met voldoende lichtinval. Gordijnen en licht bedien je met een touchscreen aan jouw bed, of met de app die je kan raadplegen via jouw smartphone. Elke kamer is voorzien van elk een afzonderlijk internetconnectiepunt wat ervoor zorgt dat je razendsnel surft en/of kan streamen (en die stream, die gooi je dan ook weer vlot van jouw smartphone naar het grote tv-scherm.)

Toilet en (regen)douche geven rechtstreeks uit in de hotelkamer (misschien enig minpuntje als je als vrienden gaat logeren?) en zijn afgeschermd door melkglas. De lavabo’s en droogrekjes bevinden zicht vlak tegenover het toilet en de douche en zitten dus rechtstreeks in de kamer vervat.

Ook het ontbijt ’s ochtends voldoet aan de hotelstandaard met een assortiment boterkoekjes, pistolé’s en brood met voldoende keuze aan beleg. Koffie, thee en/of fruitsap? Dat kies je via een iPad, jouw tas of glas schuif je onder de zwarte kraan en de iPad doet al de rest voor je. Smullen maar!

A-stay kan je steeds aangenaam ontdekken via hun discovery-tarief! Een aanrader.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s