Examen mondeling Frans: Structuration d’Opel Anvers

Vandaag was examen nr. 2 aan de beurt, mondeling Frans, de meest gevreesde van de week. Maar al bij al is hij nog redelijk goed meegevallen, de leerkracht vond het op het einde van ons gesprek voldoende, en dat is toch het belangrijkste?

De tekst zelf kon ik redelijk vlot vanbuiten, de vragen van de lector beantwoorden ging iets minder vlot. Ja, af en toe wou ik dat m’n Frans een pak beter was, maar we roeien met de woordjes die we kennen…

Morgen is het de beurt aan de mondelinge verdediging van case Excel en in de middag ’n toets over boekhouden & btw. En dan is het eindelijk weekend!
Het wordt tijd want ik ben ongelooflijk moe en uitgeput.

Op de koop toe is het hier nog eens knallende ruzie thuis, maar het is nu echt wel genoeg geweest. Ze hebben naderhand al genoeg laten blijken dat ze ’t liefst vanal zo min mogelijk last hebben van mij.

Als ik mijn kleren niet zelf zou strijken zou ik na 3 weken echt niks (niks!) meer in mijn kast hebben liggen, leuke reizen heb ik nooit gekend want de papa gaat veel liever alleen op reis om, jawel!, enkel en alleen te gaan wandelen (of iets te zien van de wereld zoals hij het noemt…), als ik iets zeg wordt er enorm minachtend op gereageerd en mijn glazen worden vol vuil en vettigheid in de kast gezet…
De druppel is al lang uit de emmer gevallen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s