Over mezelf

foto 1

Het was Witte donderdag, waarschijnlijk met heel veel regen, toen ik in 1990 na heel wat pers- en duwwerk van mama’s kant voor het eerst mijn keel wagenwijd openzette.

Het is er sindsdien niet beter op geworden en nog maar zelden hou ik het echt heel stil. Ik hou er van om te praten over mijn dromen en mijn passies.

Nu mijn opleiding KMO-management er opzit die ik in 2009 startte begin ik reeds te dromen over het volgende hoofdstuk: een eigen koffiebar. Ondanks dat die droom nog geen directe toekomstmuziek is, is het een onderdeel van mijn dagelijks leven. Andere passies zijn boeken lezen en genieten van muziek.

Als grote fan van Mika en vooral Robbie Williams geraakte in 2013 (ik was toen exact 10 jaar fan!) front-row op het concert van Robbie Williams in het Koning Boudewijn Stadion. Een hele belevenis voor mij die me nog steeds dolgelukkig maakt en een brede glimlach op mijn gezicht toveren kan.

Naast dit alles hou ik er van om steden te ontdekken met de camera in de hand en nieuwe recepten, warm of koud, uit te testen. Ik zeg dan ook zeker geen “neen” tegen heerlijk eten.

Dit is mijn blog waar ik schrijf over mijn ideeën, mijn dromen, mijn passies. Over mijn reizen (groot en klein), boeken die ik las en de CD’s die ik nog in de fysieke vorm koop (downloaden is zo 2000!)

Welkom op mijn blog dus, waar ik schrijf. Soms te veel, soms te weinig maar steeds volledig uit het hart.

Veel leesplezier!

Troy

11 gedachten over “Over mezelf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s