Lichtfestival

De verjaardagseditie van het Lichtfestival moest een aantal keer worden uitgesteld en om de huidige editie te laten doorgaan werden de nodige aanpassingen gedaan aan het traject om zoveel mogelijk het publiek te spreiden.

Toch liep de eerste avond van het jubileumeditie gisteren al volledig vol en moest men oproepen niet langer naar Gent af te zakken. Exact om die reden zorgden we er vanavond voor dat we iets voor 19 uur in Gent arriveerden om zoveel mogelijk de grote drukte voor te zijn, restaurants zaten reeds weken op voorhand volgeboekt en dit kon dus niet anders dan betekenen dat ook vanavond ontzettend druk zou worden.

En inderdaad, de eerste uren was het een iets meer dan aangename drukte, maar naarmate de avond vorderde en de route dichter in het centrum geraakte merkte je dat het de massa volgen was, je amper nog (veilig) kon stilstaan om de lichtkunstwerken te bewonderen (of fotograferen.) Het deed ons de laatste 2 installaties skippen, maar wederom was ook deze editie om van te genieten en te bewonderen, met nieuw werk, vernieuwde stukken en installaties die bij de vorige edities publiekslievelingen waren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s