Nina Nesbitt – Summer Fling

Nina Nesbitt werd voornamelijk bekend door heel actief op te treden en fijne muziek te releasen online, bijvoorbeeld via Tumblr. In 2012 werd ze zo opgepikt door Universal Music en verscheen haar eerste EP ‘The Apple Tree’ naar haar gelijknamige hit. Uiteindelijk verscheen enkele jaren later haar debuut ‘Peroxide’, maar toen ze werkte aan de opvolger stelde ze vast dat ze haar niet in een keurslijf wou laten duwen en besloot ze een uitweg te zoeken van haar contract.

Uiteindelijk begon ze helemaal opnieuw en verscheen in 2019 het prachtige en sterke ‘The Sun Will Come Up, The Seasons Will Change‘ via Cooking Vinyl en eind dat jaar ook een akoestische (deluxe) versie van dat album. Na wereldwijd getourd te hebben trok ze zich terug, begon met schrijven en leerde ondertussen ook zelf producen en mixen.

Tijdens het Corona-jaar zagen haar fans met enige regelmaat korte melodieën en tekstfragmenten verschijnen op haar TikTok en Instagram waaronder bijvoorbeeld een stukje van ‘Summer Fling’. Wie goed luistert herkent het geluid van het openen van een blikje frisdrank. Het is hoe dan ook een heerlijke zomerse song en de voorloper van haar derde album! De videoclip verbindt tegelijk mooi haar tweede album met dit nummer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s